Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons

Jag kommer att leva mer nu

Jag är frisk!

Jag mår bra, jag känner mig pigg, jag är symtomfri, min lukt och smak smyger sig sakta tillbaka.
Och det jag vet nu…att jag ska leva livet på en helt ny nivå! Även om det inte var varken jättelänge eller jättedramatiskt så har Covid verkligen gjort något med mig, jag känner det i hela mitt system.

Annons

Nu vill jag leva mer, ännu mer än jag ville tidigare, jag vill maxa, men inte maxa på det sättet att jag ska sitta uppe och jobba långt in på nätterna eller boka in alldeles för många möten eller ta på mig mer jobb…nej, jag ska njuta mer, äta mer god mat (längtar till lukt och smak är tillbaka till 100%) hänga mer…nu kanske ni tänker att jag redan gör det men jag vet att jag hade kunnat bli bättre på det och det ska jag ta tag i nu.

Annons

Att tvingas vara ifrån Manuel, att se barnen tvingas vara ifrån honom, att tvingas vara inomhus, att inte få uppleva…det har gjort att jag känner livet i mig och att det livet måste ut. Ut och leva. Jag vill sjunga och dansa, skriva, utvecklas…hej livet. Nu kommer jag!

Någon sa till mig häromdagen att det är så märkligt att vi måste bli sjuka eller sörja för att inse vad vi måste ta tag i och att vi måste ta hand om livet, det livet vi har här och nu…fast är det egentligen så konstigt? Jag tycker att det är logiskt att det är uppbyggt så, att det blir dynamiskt, att vi får påminnelser, på det sättet kan vi få dom där skjutsarna att förändra och ta tag i. Som jag nu.
Hej livet!

Kram Claudia

Annons

Kommentarer till “Jag kommer att leva mer nu”

  1. Ulle skriver: 7 maj, 2021

    Ja njut av allt och ta tillvara på allt MEN tänk också på dig själv och ta hand om dig, jobba inte för mycket 🙄 ( har själv hamnat i utmattning ) trodde inte man kunde må så här och känna så här och vara helt tömd på energi….


Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/livet/ska-vi-flytta-till-beverly-hills/