Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons

Min vecka

Min vecka har ju bestått av några få saker.
Dricka kaffe, se till att Chloe har det bra på inspelning och försöka njuta av solen, och ja, försöka att inte känna mig stressad av alla mail som har trillat in och alla nummer som jag inte har kunnat svara…haha, det är livet när man är mamma på set.

Annons

Chloe har ju haft sin första filmvecka i livet och det har ju varit omtumlande för oss alla, hon har haft sån kul, jag har varit på min vakt konstant för att hon inte ska bli för trött eller tycka att det är för mycket för henne. Men hon har som sagt verkligen haft roligt och i torsdags och fredags så fick Celeste följa med också och då hade dom ju jättekul!

Annons

Men att se sin lilla tjej göra en uppgift som hon njuter av är så himla fint!
Hon har velat filma sen hon såg på barnkanalen när vi kom tillbaka till Sverige och nu äntligen fick hon chansen…

Och livet som stagemom är både härligt och trevligt,  många trevliga människor att hänga med och livet på set har jag ju alltid älskat.

Men nu är det skönt med helg. Ni hittar mig i mjukiskläder hela helgen.

Annons

Kram Claudia

Kommentarer till “Min vecka”

  1. mässing diskbänk skriver: 19 april, 2021

    Lät så roligt tack för du delar


Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/jobb/efterlysning/