Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons

Mitt sista inlägg

14 års bloggande…

Jag började blogga sommaren 2008 efter att ha sett tjejer skriva sina dagböcker på nätet, jag kunde inte låta bli att fascineras…blogg, vad var det, hur funkade det?

Jag testade och föll direkt. Plötsligt kunde jag ha en egen kanal där jag var ansvarig för mitt eget innehåll, där jag kunde hålla kontakten med läsare, där vi kunde diskutera saker, peppa varandra, fråga varandra och hålla kontakten på ett helt nytt sätt än vad som hade varit möjligt att göra tidigare.

Annons

Sen den där sommaren 2008 har min blogg funnits på en massa olika portaler, jag har haft den på egen adress, jag har haft uppdrag av företag att blogga på deras hemsidor och jag har älskat alla olika former.

Annons

Men nu har glädjen för bloggandet tyvärr försvunnit för mig, jag älskar att skriva, jag älskar att ha kontakt med mina följare (ni är ju faktiskt mer som mina vänner) men formatet blogg är inte för mig längre…eller just nu ska jag säga, haha, jag känner mig själv alltför väl för att svära på att jag aldrig kommer att blogga igen. Men ni som känner mig vet ju att allt jag gör måste vara styrt av lust och glädje och det är inte bloggandet just nu.

Men jag är så tacksam för alla dom här åren (14 år, måste skriva det igen för att fatta…wow) när jag började blogga så hade jag inget som helst självförtroende när det kom till att skriva, jag trodde inte alls att jag kunde skriva texter som någon överhuvudtaget skulle vilja läsa, men med tiden blev läsarna många och jag kände mig mer och mer intresserad av att skriva och idag är skrivandet en stor del av mitt liv och något jag absolut kommer att fortsätta med.

Tack världens bästa ni för att ni har läst mina texter här oavsett om ni trillat in på sista tiden eller om ni har varit med sedan dag ett (jag vet att några av er har det!).

Men vår resa tar ju inte slut här, nu fortsätter vi att hänga på mitt Instagramkonto @claudiagconcha, sen hoppas jag att ni kommer att läsa mina texter i form av krönikor, artiklar och sen är det ju den där boken jag håller på med…

Vi ses på Instagram!

Annons

Ni är bäst!

Pussar och Kramar Claudia

5 kommentarer till “Mitt sista inlägg”

 1. Evelina skriver: 31 maj, 2021

  Tack för dessa 14 år av läsning! ❤️ Kram


 2. Sara skriver: 31 maj, 2021

  Tack för alla mysiga inlägg! Följd dig sen… ja du var det amelia kanske du bloggade på. Förstår att man ibland tappad lusten och kommer du tillbaka så har du mig som läsare tillbaka.
  Önskar dig all lycka till med allt du gör framöver!

  Du var är iaf för mig någon jag inte vågade hälsa på när du passerade Gustav i Malmö. För du är ju liksom tjejen i skilda världar som jag älskade. Du är en genuin och skön person!


 3. Jonna skriver: 1 juni, 2021

  Jag kommer att sakna din blogg!


 4. Monica M. B. skriver: 1 juni, 2021

  Hej.

  Jag har läst din blogg sen jag läste en intervju med dig i ”Femina” våren 2010. Lycka till vidare. 🙂


 5. Marika skriver: 2 juni, 2021

  Kommer att sakna dina inlägg som alltid är så glädjande 🤗🥰 Tack!


Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/okategoriserade/lyckan-ar-total/