Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons

Hur kommer det här påverka mig?

Jag läser och läser och läser, det är det jag gör just nu så fort jag får en sekund över.

På tisdag börjar jag plugga till Copywriter på Berghs, det ser jag verkligen fram emot men jag undrar också lite hur det kommer att påverka mitt skrivande…kommer jag att få konstant skrivkramp nu, eller kommer jag att skriva hårt säljande texter varje dag, haha, nej, det får ju inte hända. Så kan vi ju inte ha det. Men däremot ser jag fram emot att bli väldigt bra att skriva säljande texter för det är något som alltid har fascinerat mig, hur några få ord kan påverka oss att ta val i livet.

Annons

Att plugga till copywriter handlar ju om att komma på säljande texter och slående skrivelser, man  analysera ord och texter och innehåll och jag känner ju redan nu hur jag börjar tänka väldigt mycket, haha, men jag tror att det här kommer bli jättebra och så spännande.

Annons

Jag har ju skrivit så mycket så länge och jag har känt en tid nu att jag vill avancera och ta mitt skrivande till nästa nivå, i dom lägen när det passar, så jag är väldigt förväntansfull inför tisdag när vi börjar. Och jag läser och läser och läser fram tills dess…

Just nu läser jag en bok som heter ”Sälj det med ord” av Mattias Åkerberg, det är vår första obligatoriska bok vi ska läsa och jag är i slutet…det fina med copywriter som jobb är att det känns väldigt fritt och baserat på kreativitet, i boken intervjuas många som jobbar som det och ungefär hälften har utbildat sig, resten har typ börjat koka kaffe på en reklambyrå och sen klättrat från det.

Sen får vi ju se vad jag ska göra med kunskapen, jag siktar ju inte in mig på att jobba med reklam men att behärska skrivandet och konsten bakom…det ser jag fram emot!

Nu ska jag fortsätta läsa.

Annons

Kram Claudia

Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/inspiration/10-fina-plagg-jag-garna-skulle-klicka-hem/