Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons

Det blev ju så bra!

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår gav jag mig in på något som jag aldrig har gjort och som jag tvivlade på om jag skulle lyckas med.
Jag har ju under flera års tid gått på salong och fixat mina ögonbryn, färgat och vaxat och allt dom gör och det har gjort att jag har trott att jag måste gå på salong.

Annons

Men nu finns ju inte den möjligheten så igår tog jag tag i det själv…jag färgade mina ögonbryn.

Såhär gjorde jag:Först satte jag vaselin (eller jag använde min gloss kräm från Make The Make för jag hade inget annat) runt ögonbrynet med en tops, där jag inte vill ha färg. Sen blandade jag kräm och developer, typ 1 cm kräm och 3-5 droppar developer. Sen tog jag färg på en tops och gnuggade in i ögonbrynet och efter det tog jag en borste (sån som är på baksidan av en brynpenna) och kammade igenom brynen så att färgen verkligen kommer in bland stråna. Och sist så torkade jag med en tops runt brynen så att formen kom fram, då ser brynen stora ut men det var ändå bra att få fram formen. Sen vänta…När det hade gått 10 minuter tog jag bort färgen, ju längre färgen sitter desto mörkare blir det.

Annons

Jag använde ansiktsvatten och hushållspapper, jag hade dessvärre ingen bomull hemma.

Och såhär blev det:   Jag är så nöjd!

Varför har jag inte testat det här tidigare? Det var så lätt och det blir ju betydligt billigare!

Här är produkterna jag använde:

Annons

Kram Claudia

Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/mammaliv/mandag-veckans-schema/