Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons
Annonssamarbete med Jabushe

Hur kan jag inte ha tänkt på det här?

          Jag har blivit bra på hudvård. Riktigt bra skulle jag till och med våga säga.

Efter jag fick barn och alla hormoner som kommer med det så var det som att både min kropp och mitt ansikte skrek ut att dom behövde hjälp, så jag har satt mig in i vad min hy behöver och det är en resa jag lär mig på hela tiden.

Som när jag ingick i det här samarbete med Jabushe och dom presenterade deras hals och dekolletage produkt för mig. Hur kunde jag ha missat det? Helt obegripligt, efter att ha solat en hel del i mitt liv och slarvat med solskyddsfaktor så ha min hud kring dom områdena fått sina prövningar och nu när jag kontinuerligt använder produkten så känner jag att, speciellt området mellan brösten jublar, att jag inte har tänkt på det tidigare? Det är klart att det utsatta området behöver sin boost.Nu har jag använt den här produkten i 10 dagar och jag ser en skillnad, dom små rynkorna som har skapats i det området har jämnats ut något, mycket tack vare att smörjande jag har pysslat med. Som sagt…min hud jublar!

Jabushe Neck & Décolletage Firming Cream ger mjukhet och lyster åt hals- och dekolletageområdet, den reducerar även pigmentfläckar, rynkor och fina linjer.

Den innehåller bl.a jojobafröextrakt som förbättrar hudens fasthet och elasticitet, extrakt från krasse och sojaisoflavoner som har effekten att jämna ut hudtonen och bleka pigmentfläckar som är orsakade av solen. Den innehåller även QAL-100, Jabushes aktiva, patenterade formula bestående av Q10, acetylkarnitin och liponsyra, som mininimerar hudens ålderstecken och ger en slätare hud med naturlig lyster.

Sen det bästa man kan få reda på kring en produkt som man är sugen på att testa…krämen är 100% vegansk.

Om ni som jag har solat en del somrar i ert liv så tror jag att ert dekolletage skulle vilja testa den här krämen.

Den här produkten är helt ny och har inte kommit ut på alla ställen i handeln än, men den kommer, som alla Jabushes produkter, att finnas på Åhléns, apotek och i dom största webbutikerna. Än så länge hittar ni den här

Kram Claudia

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/inspiration/jag-ska-tanka-positivt-i-en-vecka/