Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons
Annonssamarbete med Jabushe

Min hy har aldrig haft så mycket glow!

Jag är inne på min åttonde månad med Jabushe kollagen nu…och jag är imponerad. På riktigt. Min hy känns numera konstant återfuktad, att komma ut ur duschen eller komma upp ur badet och känna huden i ansiktet strama det är historia…ni vet när huden skriker efter fuktkräm, inte nu längre. Jag använder ju fortfarande kräm förstås men det blir inte samma akuta läge längre, haha. Och golvet man får när huden är återfuktad…wow.Jag tar ett glas, häller i pulvret, häller på vatten och rör om, sen drar jag i mig det och efter det dricker jag mitt kaffe. Bra, snabb och enkel rutin, dessutom väldigt lätt att ta med om man reser, tar ingen plats alls och väger ingenting.Så varför håller jag på och lägger en massa tid på min hud?
Jo, med åldern så händer det en massa saker med huden, naturliga funktioner som man har när man föds försvinner med åldern. Tänk när man är bebis och river sig, ni som har barn har ju sett det här på dom, det rivsåret försvinner på en dag eller två, skulle vi riva oss på samma sätt skulle det snarare ta veckor och det är just det som är collagen. Det naturliga collagenet som vi har försvinner alltså med tiden och det gör huden mindre elastisk och sämre på att återhämta sig.Att ha en fin hy är något jag värdesätter, för jag vet att jag kan påverka det. Jag vet att det inte krävs så mycket från mig för att hjälpa till, på samma sätt som jag märker direkt om jag har slarvat.

Jabushes collagen är gjort av marint kollagen, alltså collagen från fisk, men det innebär inget annat än att det är jättebra, haha, det smakar inte fisk, jag hade inte druckit ett glas med fisksmakande vatten varje dag…nej, det smakar citron och inget annat, sen kan du ju givetvis blanda det i vad du vill, en smoothie eller juice eller något annat.

Om ni är nyfikna och vill testa så tycker jag absolut att ni ska göra det, i en ask kommer det 30 påsar med pulver och jag märkte skillnad redan efter 10 dagar när jag började.

Kram Claudia

Kommentarer till “Min hy har aldrig haft så mycket glow!”

  1. Elin skriver: 6 juli, 2020

    Havtornsolja (kapslar) är också jättebra och återfuktar huden innifrån.


Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/personligt/hej-froken-kaos/