Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons
Annonssamarbete med Jabushe

Nu är det tid att njuta lite extra

I annonssamarbete med JabusheJag klagar aldrig på mörkret och kylan, jag njuter istället av av båda.
Jag tycker att det finns något befriande med den här tiden vi befinner oss i nu, det är plötsligt inget konstigt att vara hemma och mysa, att se mer film och tv, att läsa, att fixa och dona, att ta hand om sig…tiden finns nu. Och speciellt just nu när livet inte är som vanligt ute i vår lilla värld…Jag tar mer hand om min hy nu än vad jag har gjort på länge, jag ser det som ett mission att ge min hy extra kärlek just nu när det blir kallare i luften vilket har gått snabbt och min hy har redan börjat protestera kyla är inte min hys favoritklimat…jag blir torr och mitt glow vill gärna gå på semester så jag håller i det krampaktigt.

Jabushe har en 3 in 1 Peeling Mask som är helt underbar. Jag har pratat om den tidigare och jag kan säga att den fortfarande är en riktig favorit, just för att den gör så mycket på en och samma gång. Den exfolierar och tillför fukt på samma gång, den har små korn i sig som rengör och mjukgör och sen en massa fukt som tillför det där glowet och lystern som man ju alltid är ute efter.Jag gör den här masken 2-3 gånger i veckan och det känns som ett litet salongsbesök varje gång, fukten den tillför reducerar fina linjer och den gör huden spänstig…ett väldigt käckt ord men också väldigt trevligt när det kommer till just hyn i ansiktet, haha.

Jabushe i Sverige och är 100% veganskt vilket inte är avgörande för mig men något jag alltid strävar efter när jag ska hitta favoritprodukter!

Säg gärna vad ni tycker om ni testar den!

Kram Claudia

Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/jobb/en-intensiv-tid-just-nu/