Claudia Galli Concha
Det här är Claudias värld! Claudia är skådespelare, influencer, filmproducent och driver barnklädesmärket Pocci Pocci. Hon bor i en magisk sekelskifteslägenhet på Östermalm tillsammans med sin man och deras två döttrar Chloe och Celeste. Här får ni följa Claudia i ett omväxlande liv som delas mellan Stockholm och resten av världen och hennes dagar som fylls med allt från familjeliv, jobb, träning, inredning, mode och inspiration. Always with a smile! Välkommen!
Annons

Så tar du bort gellack hemma

Det här kan nog vara en av dom vanligaste frågorna folk här i USA ställer till Google just nu.

Här finns det ju inte en enda salong öppen numera och här är det väldigt vanligt att man fixar naglarna på salong så just nu är det många som sitter hemma med lång utväxt på naglarna. Precis som jag. Fram till för en timme sedan.

Annons

Så här kommer receptet på hur du gör:Du behöver, en nagelsax, en nagelfil, folie, bomull, aceton (jag hade acetonfri remover, det funkar också)

Börja med att klippa av nageln och fila på framsidan så att du ruggar upp ytan, det ska inte vara något blankt kvar.

Annons

När du har gjort det så häller du aceton på bomullstussar och lägger på varje nagel och ”slår in” nageln i folie.Sitt med paketen i 20-30 min och ta sen av dom.

Nu är lacket mjukt, jag varvade mellan att pilla bort det, fila lite och skrapa lite med saxen på dom ställen där jag behövde lite mer hjälp.

När allt material var borta filade jag försiktigt på naglarna för att få dom jämna på ytan sen smorde jag in med fet handkräm.

När händerna var återfuktade så torkade jag av krämen på naglarna och sen målade jag med genomskinligt lack i två omgångar och sen målade jag med en Dusty Rose färg från OPI.Så skönt att vara av med gellacket, haha.

Så nu vet ni!

Annons

Och det var faktiskt riktigt mysigt att sitta och pilla med det här…jag tror att det blir paus för mig från salonger nu, även efter Lockdown Life.

Kram Claudia

Dela på:
Annons
Laddar
https://claudia.femina.se/livet-under-lockdown/lockdown-life-dag-8/